Duminica 28 Aprilie

Boc face o nouă încercare pentru Centura Metropolitană Cluj. Promite că semnează marți contractul de proiectare și execuție pentru primul tronson


Primarul Boc face o nouă încercare pentru Centura Metropolitană Cluj-Napoca. Contractul pentru primul tronson al Centurii Metropolitane a Clujului, în valoare de aproape 19 milioane de euro, urmează să fie semnat marți.

„Mâine semnăm contractul de proiectare și execuție pentru primul tronson al acestei centuri. 

Contractul are o valoare de 94.240.936,79 lei fără TVA (18,8 milioane euro fără TVA). 

Pentru mâine, 8 august, am convocat Consiliul local în ședință de îndată în vederea realizării rectificării bugetare pentru includerea în buget a sumelor aferente implementării proiectului pentru centura metropolitană a Clujului, tronson I. Termenul pentru tronsonul I este de 20 luni (6 luni proiectare și 14 luni execuție) de la data semnării contractului. 

Pentru tronsonul II al centurii metropolitane a Clujului termenul de depunere a ofertelor este 25 septembrie 2023”, a declarat Emil Boc. 

Primul tronson va începe din Florești și va ajunge în Apahida. Într-o fază ulterioară se va face și tronsonul Gilău (autostrada Transilvania) -  Florești.

Comentarii Facebook