Boc explică de ce pe șantiere ”unu lucrează și șapte stau”: Am fost și eu și nu era nimeni!


Primarul Emil Boc a explicat de ce pe șantiere sunt văzuți muncitori care stau, în timp ce unul lucrează.   

Așa este (unul lucrează și șapte stau). Sunt oameni și au pauze. Am fost și eu la 12.00 pe șantier la Kogălniceanu și nu era nimeni. Au zis că sunt la pauza de masă. Se întâmplă să mergi și nu îi vezi, dar nu înseamnă că nu sunt acolo.

Mai sunt perioade în care se fac teste. Trebuie să bage presiunea maximă ca să vadă dacă rezistă și atunci nu sunt muncitori pe șantier”, a explicat Emil Boc.

O fotografie cu ”Doreii” de pe strada Dragalina a fost intens comentată de clujeni. ”Nu știu câți oameni sunt în groapă și chiar lucrează, pentru că așteptam la semafor, dar eu număr 1 care atunci cobora și încă 12 care stau pe margine și se uită în abis. Oare altceva nu mai era de lucru pentru oamenii ăia pe toată strada Dragalina? Cred ca o sa mai dureze puțin pană OSĂ termine lucrările”, a comentat un clujean.

Strada Dragalina a fost închisă integral, ceea ce a distrus complet traficul pe axa Mănăștur - Mărăști. Acum este vacanță și traficul s-a detensionat, dar în curând nervii șoferilor vor fi testați din nou. Norocul primarului este că din 15 iunie vine vacanța mare, și se va putea lucra. 

Comentarii Facebook