Boc e iritat când e întrebat despre ”betonarea” parcurilor din Cluj-Napoca: E pentru o buna calitate a vieții - FOTO


Primarul Emil Boc este iritat când este întrebat despre ”betonarea” parcurilor din oraș sau folosirea excesivă a granitului. În acest moment, cea mai critică situație este în Parcul Stefa cel Mare, din spatele Teatrului Național, o fostă oază de verdeață, umplută acum de granit și beton. 

Eu v-am explicat de o sută de mii de ori. Aceste proiecte sunt facute în urma unor concursuri de soluții internaționale și sunt de cea mai înaltă calitate posibilă astăzi. Specialiștii au decis, un juriu internațional. Au câștigat firme spaniole, românești. Au decis ca acest proiect sa fie așa cum trebuie în România pentru o buna calitate a vieții. Va invit, aduceți un castigator, faceți acest efort minimal. De ce nu-i invitați. De ce nu vorbiți cu Comisia de urbanism, sunt 16 membri. Vorbiți cu oameni de specialitate. Eu vă pot spune ca facem piațete, plantăm copaci, dar vorbiți cu specialistii pentru mai multe detalii”, a declarat edilul Emil Boc, la Napoca FM.

La parcul din spatele Teatrului Național din Cluj-Napoca s-a folosit atât de mult granit, încât producătorul a rămas fără. Din acest motiv s-a amânat cu câteva luni finalizarea proiectului. 

WhatsApp Image 2022-08-24 at 19.55.13.jpeg

Comentarii Facebook