FOTO - Emil Boc, sătul de subiectul noilor parcuri betonate: „V-am explicat de o sută de mii de ori. Întrebați specialiștii”


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, spune că s-a săturat să vorbească despre „betonarea” parcurilor din oraș, amintind că nu este de datoria lui să dea explicații în ceea ce privește felul în care se „reamenajarea spațiile verzi din Cluj-Napoca”. 

Eu v-am explicat de o sută de mii de ori. Aceste proiecte sunt făcute în urma unor concursuri de soluții internaționale și sunt de cea mai înaltă calitate posibilă astăzi. Specialiștii au decis, un juriu internațional. Au câștigat firme spaniole, românești. Au decis că acest proiect să fie așa cum trebuie în România pentru o bună calitate a vieții. Vă invit, aduceți un câștigător, faceți acest efort minimal. De ce nu îi invitați?”, a declarat edilul municipiului Cluj-Napoca.

De ce nu vorbiți cu Comisia de urbanism, sunt 16 membri. Vorbiți cu oameni de specialitate. Eu vă pot spune că aducem piațete, plantăm copaci, dar vorbiți cu specialiștii pentru mai multe detalii”, a mai adăugat Emil Boc. 

„Marea de beton a Clujului”

marea de beton cluj 1.jpeg

Clujenii se plâng de modul în care au fost reamenajate mai multe parcuri din Cluj-Napoca, printre care și parcul din Spatele Teatrului Național care a fost supranumit „Marea de beton a Clujului”, după ce au fost montate mai multe dale, în loc să fie plantat gazon sau „pur și simplu să fii lăsat pământ”, după cum ar fi sperat mulți. 

marea de beton cluj 2.jpg


Comentarii Facebook