Boc despre teoria că se stropește cu COVID pe străzi: Ce să lămurim prostia și tâmpenia - VIDEO


Primarul Emil Boc s-a luat cu mâinile de cap când a auzit că sunt clujeni care cred că tratamentul fito-sanitar făcut pe străzile orașului noaptea ar fi un experiment de îmbolnăvire a populației cu COVID.

Am trecut de faza asta. E o tâmpenie, se fac tratamente fito-sanitare în limitele prevederilor legale, anunţate din timp. Chestiunile astea, îmi pare rău că îmi luaţi timpul să le povestesc. Ce să lămurim prostia, nu mă puneţi că comentăm toate tâmpeniile şi aberaţiile din lume",  a declarat Boc la un post de radio. 

Clujenii au distribuit intens un clip în care apar câțiva muncitori de la RADP Cluj, care stropesc cu substanțe pe străzile din municipiu. Clujenii acuză că au fost închiși în casă intenționat pentru a nu vedea ceea ce se întâmplă.

Ipoteza conspirațională este întărită și de faptul că angajații RADP Cluj erau atât de aerieni și speriați, încât nu au putut explica cu subiect și predicat ce fac ei mai precis. În plus, unii comentatori au remarcat că mașina cu care se făcea operațiunea de ”stropire” nu era inscripționată, ceea ce era un lucru care a întărit teoria conspirației. 

Clujenii cred că o mașină suspectă stropește cu COVID, după ora 23.00. E halucinant - VIDEO

Comentarii Facebook