Marti 16 August

Boc, despre sensul giratoriu de pe Frunzișului: Nu am de ce să mulțumesc pentru investiție


Primarul Emil Boc crede că nu se impune să îi mulțumească dezvoltatorului imobiliar Dorin Bob, cel care a construit sensul giratoriu de pe strada Frunzișului.

Eu nu am semnat încă recepția lucrărilor, nu am văzut raportul de recepție la mine, când va sosi vă voi spune. Comisia de Recepție a făcut câteva observații nu de amploare, dar de nuanță, care trebuie să fie implementate și după ce va sosi la mine raportul Comisiei de Recepție, dacă va fi favorabil și avizat pozitiv de către specialiști, îi voi da drumul mai departe. Dar încă nu l-am primit pe masă”, a declarat Boc la Napoca Live.

Nu sunt de acord cu dumneavoastră că trebuie să mulțumim pentru investiție. Este o chestiune de fair-play din care toată lumea câștigă. Omul acela a dezvoltat o investiție importantă în oraș și în același timp a dat orașului ceea ce trebuie, pentru ca acea investiție să se poată realiza. Adică un om de bun simț care și-a făcut investiția, dar a făcut și sensul giratoriu, spre deosebire de alții care au făcut în oraș, Platinia, dar când a fost să dea ceva înapoi, au dat Primăria în judecată. Îi respect pe toți în egală măsură, dar nu pot să spun lucruri care se întâmplă. Adică acel investitor respectabil primește aprobare de la primărie cu condiția să doneze teren să se poată face străpungerea cu Uzinei Electrice și să se facă legătura cu Sala Polivalentă pe acolo, după care ne dă în judecată și ne cere banii înapoi.

Am glumit cu voi când v-am dat terenul și mi-ați dat voi aprobare să fac o investiție de nu știu câte milioane de euro, extrem de profitabilă și benefică pentru interesul privat. Când să rămână și interesul public cu ceva zice: ”Nu, nu la mine în buzunar”. Aici, cu asemenea atitudine nu sunt de acord. Și spun public ca lumea să înțeleagă și să judece. Când a avut șansa să ofere ceva cu parcul din Zorilor, mi-am făcut Platinia, am primit aprobările necesare, m-a sprijinit, dă în judecată Primăria. Dar să plimbi Primărie prin 20 de procese prin toată țara. Cred că nu e fair-play cu orașul. Nu vreau ca unii să creadă că acest oraș e o vacă de muls, pui banii în buzunar și nu te interesează soarta comunității. Eu așa ceva nu sunt dispus să fac”, a mai spus primarul la aceeași emisiune.

Sensul giratoriu de pe strada Frunzișului a costat 2,6 milioane de euro, fiind vital pentru ca cei de la ”blocul cu aripi” să poată ieși în drumul principal, dar și pentru clienții Lidl.

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook