Sambata 28 Ianuarie

Boc despre calitatea lucrărilor de la Teatrul Național: Sunt isterici, care caută un colț de piatră și zic ”Domnule, aici nu e în regulă!”


Primarul Emil Boc a explicat că lucrările de la Teatrul Național, de la esplanadă și din parcul din spatele instituției de cultură, nu sunt finalizate și nici recepționate. Edilul șef s-a arătat înfuriat de faptul că unii ”isterici” reclamă că lucrarea nu este bine făcută, pietrele din granit nu sunt aliniate și nici nu sunt montate bine, nefiind la același nivel. 

Trebuie apreciat că ne-au făcut funcțional platoul din fața Teatrului Național, pentru a sărbători Ziua Națională.

Recepția lucrărilor nu este făcută. Aceasta se va face după data de 31 decembrie. Nu se recepționează nicio lucrare până când totul nu este în regulă. Așa cum pe Bulevardul 21 Decembrie, chiar dacă se circulă, nu e recepționată toată lucrarea. Așa se face peste tot. Mai vezi câte un isteric, care caută un colț de piatră și zice ”Domnule, aici nu e în regulă!”. Da, nu e în regulă pentru că nu e gata lucrarea. Discutăm când e recepționată și vom putea spune cum arată. Până atunci acesta e mersul lucrurilor. Așa e și când te muți într-o casă nouă, chiar dacă nu ai terminat de făcut unele detalii, îți aduci o parte din mobilier ca să poți să stai temporar. 

Așa facem și noi. Temporar am făcut ca să putem organiza Ziua Națională în Piața Avram Iancu, pentru că acolo e simbolistica adevărată a ceea ce înseamnă ziua de 1 Decembrie, iar acum avem platoul funcțional. Recepția se va face după data de 31 decembrie și la faza de recepție lucrurile care nu sunt în regulă vor fi corectate. 

Trebuie să știe oamenii aceste lucruri, pentru că trăim într-o lume în care este atât de multă dezinformare, atât de mult hate speech, agresivitate, în care nu se mai scriu știri pozitive, pentru că toată lumea se concentrează pe știri negative. Eu înțeleg că acestea aduc rating, dar dacă promovăm răutatea, asta vom avea între noi. Mai cultivați și partea bună a lucrurilor, pentru că avem nevoie de liniște și speranță că vom trăi într-o societate mai bună. Trebuie spus numai adevărul”, a explicat primarul Emil Boc, la Ziua Live.

Comentarii Facebook