Boc continuă războiul cu milionarul Sile Pușcaș: Dacă îl vedeți pe stradă, să îi spuneți să se gândească la interesul public - VIDEO


Primarul Clujului, Emil Boc, le cere clujenilor, care îl văd pe milionarul Sile Pușcaș, pe stradă, să îi ceară să se gândească la interesul public, când blochează extinderea străzii Moților, la Fabrica de Bere.

Sile Pușcaș a retras donația de 2000 de metri pătrați, care ar fi putut să ducă la extinderea străzii la Fabrica de Bere și să dispară ștrangularea traficului de acolo. Donația terenului s-a făcut în momentul în care s-a construit blocul Platinia, pentru ca Primăria să extindă drumul din bani publici. După ce Emil Boc a expropriat terenul lui Pușcaș, din cartierul Zorilor (de pe strada Observatorului), pentru a face parc în locul blocurilor, milionarul a decis să retragă donația. 

REVOLTĂTOR! În pandemie, directorul PNL -ist al Sălii Polivalente Cluj ”sparge” banii PUBLICI, pe haine de lux, la cel mai scump magazin din Cluj

Dacă-l vedeți prin Cluj spuneți-i să se gândească și la interesul general, nu numai la cel privat. O să-l caut să îl chem și la o cafea să discutăm. Nu l-am căutat, pentru că am crezut că e o chestiune de respect față de oraș. Dacă tu ți-ai dezvoltat o afacere pe spatele orașului și să devii milionar, ajuți să nu aibă oamenii probleme în trafic. Cred că așa ar trebui să se pună problema”, a spus primarul Emil Boc.

Cazul va ajunge în justitiție, a anunțat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook