Boc a fost întrebat dacă va mai candida la Primărie. Nu sunt excluse surprizele


Emil Boc este renumit pentru faptul că își anunță candidaturile în ultimul moment, cel puțin așa a făcut de fiecare dată la Primăria Cluj-Napoca.

Întrebat dacă va candida, pe fondul faptului că toată suflarea din PNL Cluj depinde de acest lucru, Boc a spus că apreciază spiritul de colegialitate, dar că ”în privința acestor chestiuni, ele își vor urma parcursul procedural și legal, cum spune românul, toate la timpul lor. Eu nu fac parte din conducerea centrală a partidului ca să am informații, sunt un biet muritor aici, la șaibă, la Cluj-Napoca. Îmi văd de treabă în fiecare zi, alte informații nu am”, a spus Emil Boc, la Ziua de Cluj Live.

Nu pot fi excluse surprizele, cu toate că acestea ar putea să apară în toamnă. Acum PNL are nevoie de popularitatea lui Emil Boc pentru a câștiga Primăria Cluj-Napoca, dar și cât mai multe primării din județ. După alegerile parlamentare din toamnă, nu ar fi exclus ca Emil Boc să fie chemat iarăși la București, într-un post cheie, cu toate că șansele sunt foarte mici.
Președintele PNL Cluj, Daniel Buda, a spus că singurii pentru care nu are emoții la alegeri sunt Emil Boc și Alin Tișe.

Comentarii Facebook