Aquapark -ul Clujului pus de Boc la naftalină, ca și Parndorf de Cluj sau aducerea IKEA


Aquaparkul Clujului este un proiect pe care Emil Boc l-a tot adus în discuție înaintea campaniilor electorale și a câștigat simpatie cu aceste promisiuni. Nu a făcut niciodată nimic, dar oamenii l-au iertat așa cum au trecut și peste proiectul unui mall precum Parndorf, promis în 2016 și de care nu a mai zis nimic sau de aducerea Ikea, proiect din mai 2012. De asemenea, pus la naftalină.

Pentru Aquapark încă nu s-a găsit o altă locație. Singura locație propusă e cea discutată de noi în Gheorgheni, dar care nemulțumește pe foarte mulți. Așa că așteptăm să mai dezbatem acest subiect și să ne propună specialiștii și locații alternative. Nu dorim să demarăm proiecte controversate. Majoritatea oamenilor sunt nemulțumiți de locul propus de noi. Dacă soluția care o avem va fi considerată cea mai bună vom merge cu ea, dacă apare o soluție mai bună vom merge mai departe cu aceea. Prefer o analiză suplimentară și soluția aleasă să rezulte în urma unei largi consultări și dezbateri publice”, a spus Emil Boc.

Boc susținea că Parcul de Est (Gheorgheni) are sute de hectare: Aquapark -ul va ocupa numai 12 hectare

Aquaparkul ar fi trebuit să fie făcut în Becaș, în continuarea Bazei Sportive din Gheorgheni. Pentru a fi cât mai credibil a plătit și un studiu și a făcut o dezbatere publică, unde oamenii s-au certat ca la ușa cortului. Locatarii și ecologiștii nu doreau acolo proiectul, dar ”specialiștii lui Boc” au explicat cât de bună este zona. Ba mai mult, viceprimarul Dan Tarcea a spus că e și aproape de centura metropolitană, care nu e nici măcar pe planșele arhitecților, ce să mai vorbim de construcție. 

Foto: Toboganul King Cobra, prezentat de Emil Boc drept principala atracție din Aquaparkul Clujului

Comentarii Facebook