Pasajul de la Tăietura Turcului nu va mai fi făcut de Primăria Cluj-Napoca: Facem economii


Pasajul de pe Tăietura Turcului, pentru care Primăria Cluj-Napoca a cheltuit 500 de mii de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate, este cedat Companiei de Căi Ferate CFR SA pentru a fi realizat din fonduri europene. 

Este un lucru perfect normal ca atunci când este un proiect integrat, să se adune toate proiectele colaterale pentru a se realiza o singură investiție.

Acum este în derulare, pe fonduri europene electrificarea căii ferate Cluj-Episcopia Bihor, asta înseamnă că pasajul de la Tăietura Turcului poate fi inclus în acest proiect european și atunci Primăria Cluj-Napoca a răspuns pozitiv invitației adresate de Compania feroviară de a integra acest pasaj în ceea ce înseamnă electrificarea căii ferate Cluj-Episcopia Bihor, cu tot ceea ce înseamnă pasaje și lucruri care trebuie făcute.

Vom economisi bani la bugetul local, pentru că nu vom mai cheltui, și acești bani trebuie cheltuiți până în decembrie 2023, pentru ca electrificarea căii ferate, realizarea pasajelor, inclusiv a celui de la Tăietura Turcului, să fie realizate. Noi am făcut studiul de fezabilitate, l-am predat Companiei și l-au integrat. Vom economisi o mare sumă de bani. Asta înseamnă un buget care vrea să ajute și nu numai să îți ia banii”, s-a justificat Emil Boc.

Din nefericire s-au văzut multe proiecte preluate la centru, care au fost îngropate din cauza birocrației și a incompetenței.

Comentarii Facebook