Blocajul rutier de pe strada Paris, provocat de schimbarea semaforizarii! Problema, dezbatuta joi la Primarie


Primaria Cluj-Napoca va dezbate joi, 5 aprilie, de la ora 11.00, situatia reclamata de soferi pe strada Paris, unde schimbarea semaforizarii a adus un blocaj in trafic.

"De la punerea in functiune a semaforului din aceasta intersectie, la iesirea de pe strada Paris s-a impus obligativitatea virajului la dreapta. Au fost numeroase solicitari din anul 2009 pana in prezent pentru a se permite si circulatia pe directia inainte spre strada Pitesti.

In cadrul comisiei de circulatie din martie 2009 nu s-a aprobat modificarea reglementarilor la acea data. Datorita faptului ca din 2009 - 2011 s-au produs mai multe evenimente rutiere grave, din cauza celor care nu au respectat regulile de circulatie, s-a reanalizat situatia cu Politia rutiera pentru modificarea fazelor de semaforizare.

Din data de 21.03.2012 s-a implementat noul sistem de semaforizare care a determinat critici mai vehemente deoarece timpul de verde la iesire de pe strada Paris a fost redus fata de cel anterior, creandu-se cozi de asteptare foarte mari la ore de varf", precizeaza municipalitatea.

Comisia Municipala de Sistematizare a Circulatiei va analiza acest caz joi, de la ora 11.00.

 

Foto - Vezi modul in care sunt sincronizate semafoarele la intersectia strada Paris - Bulevardul 21 Decembrie 1989

 

Noul semafor de pe strada Paris blocheaza traficul! VEZI FOTO STIREA CITITORULUI


Noul sistem de semaforizare de pe strada Paris, care permite accesul in fata, spre strada Pitesti, sufoca traficul.

"Trafic infernal pe strada Paris, cu noul sistem de semaforizare. Este tragic. Ocoliti. Noi de pe Paris suntem revoltati. Pana ieri totul a functionat perfect. Strada era circulabila. De azi, de la orele pranzului, nu se mai poate circula. Cerem sa se refaca semaforizarea de pana acum. Cred ca in tara asta nimic nu functioneaza corespunzator", ne-a scris Attila Feher. Citeste mai departe...

Comentarii Facebook