Becali către Năstase: Te DISTRUG! Gigi Becali face dezvăluiri BOMBĂ!


Gigi Becali a povestit în cadrul unei emisiuni că, în 2004, a făcut o înţelegere cu Adrian Năstase, care candida la preşedinţie la vremea respectivă: "Am avut o înţelegere cu el. După 2 săptămâni merge la Cluj şi zice ceva împotriva mea".

"L-am cunoscut pe Adrian Năstase când a candidat la preşedinţie. Am avut o înţelegere cu el. După 2 săptămâni merge la Cluj şi zice ceva împotriva mea. Mi-a dat telefon şi i-am zis: Pe mine mă cheamă Becali, nu mă interesează că o să fii preşedinte. I-am dat telefon lui Viorel Hrebenciuc şi i-am spus că îl distrug. Acum e unde este. Năstase, aşa cum era, se putea vorbi cu el", a mai spus Becali, conform Realitatea.net.

"Eu consider că cei mai cu dragoste oameni pe care i-am întâlnit în politica românească şi cei mai sociabili sunt cei din PSD. Fără să îi jignesc pe cei din PNL. Eu doar sunt în PNL, avem o asociere şi o înţelegere de luptă politică. Oamenii cu care se poate vorbi sunt cei din PSD de când cunosc eu oamenii din politică", a spus Becali.

"Nu ştiu. E posibil să nu fiu bine primit, nu mă acceptă, după o să vedem", a răsăpuns Gigi, fiind întrebat dacă va ami rămâne în partid după alegeri.

Becali a declarat că în PDL are un singur prieten: "Singurul meu prieten din PDL a fost Videanu cu care aveam o relaţie frumoasă. Am fost şi la înmormântarea tatălui lui. Îmi place de Videanu. Mie mi se pare un om nobil".

Comentarii Facebook