Miercuri 22 Martie

Bătaie între femeile din PSD Cluj! Consilierul local Anca Ciubăncan a ajuns la UPU din cauza loviturilor: „A sărit pe mine”


Scandal monstru la sediul PSD Cluj! Vineri după după-amiază, consilierul local Anca Ciubăncan a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj cu leziuni grave. Se pare că altercațiile ar fi avut loc chiar între femeile din PSD Cluj, după ce Ciubăncan le-ar fi cerut unor colege să-i deschidă poarta cu telecomanda.

Consilierul local PSD Anca Ciubăncan (foto) a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj, cu o rană gravă la cap. Din primele informații, Anca Ciubăncan a fost ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj-Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj, scrie foaiatransilvana.ro.

Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș mi-a să o f** pe mama și pe Aurelia Cristea cu legea ei. Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să mă trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău și am o senzație de vomă. Au venit și polițiștii și cei de la cei de la SMURD.”, a declarat Anca Ciubăncan, consilier local PSD, pentru sursa citată.

Maiorul Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj, a confirmat pentru Știri de Cluj următoarele: „A fost înregistrată o intervenție, în jurul orei 16, pe Bulevardul Eroilor nr 2, unde o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani a primit primul ajutor calificat și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Femeia prezenta suspiciuni de leziuni în zona cervicală și a bazinului.”

Precizăm că pe strada Bulevardul Eroilor nr. 2 se află și sediul Partidului Social Democrat Cluj. 

Comentarii Facebook