Băsescu ia măsuri extreme împotriva accizei pe carburant: ”Îi voi chema pe români să se apere în stradă!”



Președintele Traian Băsescu condamnă guvernul Ponta pentru măsurile luate privind creșterea accizei la combustibili și ”electorata”. Șeful statului susține că dacă va fi nevoie îi va îndemna pe oameni să iasă și în stradă.

Băsescu susține că această creștere a accizei la carburant nu este necesară pentru buget, ci este un plan al lui Victor Ponta și Liviu Dragnea de a face bani pentru alegeri.

Șeful statului a declarat, marți seara, la B1 TV, că în cazul în care va apărea formularea provind creșterea accizei la motorină în acordul cu FMI, acesta îi va chema pe oameni să iasă în stradă.

"Dacă apare o singură formulare privind acciza la motorină, şi vă asigur că voi face ce nu am făcut de când sunt, eu îi voi chema pe români să se apere în stradă , în mitinguri, pentru că eu pot demonstra că nu e necesară", a spus Băsescu.

Președintele a precizat și că dacă "această electorată" va apărea în scrisoarea cu FMI, el nu va semna documentul: "Dacă apare în scrisoare această electorată, categoric refuz să semnez scrisoarea".

Comentarii Facebook