Băsescu: Cer scuze românilor pentru arestarea fratului meu. S-a dovedit să președintele nu ARESTEAZĂ pe cineva

 

Traian Băsescu a vorbit despre declarațiile lui Dan Voiculescu, Victor Ponta și Klaus Johannis, care i-au cerut demisia după arestarea fratului său, Mircea Băsescu. 

 

Regret enorm faptul că fratele meu este suspectat de trafic de influeță, dar el este un om care trăiește la Constanța cu familia lui. Eu, cu familia mea, trăiesc la București.

 

Eu nu am avut cunoștință despre afacerea Sandu Anghel și Mircea Băsescu. Trăim fiecare separat cu serviciul lui și obligațiile lui. Nu trăim în aceeași casă, ne vedem o dată la doi ani. 

 

Nu am avut informații de la el despre Sadu Anghel și nici de la structurile de informații ale statului român. Nicio structură de informații a statului nu m-au anunțat despre relația Mircea Băsescu - Sandu Anghel.

 

Niciodată nu am apelat la vreun polițist, procuror sau judecător în mod direct sau prin intermediari pentru intervenția în vreun dosar sau anchetă. În numai 3 ani dosarul lui Sandu Anghel a parcurs toți pașii justiției, fiind condamnat la ani grei de închisoare. Nu există niciun motiv ca cineva să suspecteze că președintele ar fi intervenit în procesul domului Sandu Anghel sau al familiei sale. Îmi este foarte greu să înțeleg campania domnului Voiculescu sau solicitarea domului prim ministru. Nici nu aș vorbi în locul dânsului (Victor Ponta), când recent se făcea trafic de influență de la el din biriou.

 

Îmi vine să râd de declarația domnului Johannis, pe care nu-l văd foarte întremat pentru o campanie electorală. Dacă dânsul crede că este pregătit pentru o campanie electorală, îi spun că mai are nevoie de câteva luni pentru ramforsarea alienței. 

 

Nu mi-aș fi dorit niciodată arestarea fratului meu și le cer scuze românilor”, a spus Traian Băsescu.

 

Președintele a mai spus că s-a distrus mitul conform căruia Traian Băsescu controlează  justiția. 

 

Mircea Băsescu ar fi primit de la interlopul Bercea Mondial 250.000 de euro pentru a-l ajuta să scape mai rapid din închisoare. Mircea Băsescu ar fi angajat numele președintelui pentru a-l convinge pe interlop să îi dea banii. 

Comentarii Facebook