Autobuzele școlare vor fi suplimentate. Când ajung și în Florești

 

Numărul autobuzelor școlare din Cluj-Napoca va fi suplimentat. 

 

Primăria Cluj-Napoca alături de Compania de Transport public urmăresc implementarea proiectului pilot demarat luni, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Cluj - introducerea de autobuze cu circuit închis pentru transportul elevilor. Ca urmare a creșterii numărului de elevi care merg acum la școală cu aceste autobuze, începând de mâine, 14 septembrie, ruta din Mărăști va fi suplimentată cu un autobuz.

 

Este vorba despre traseul IRA - Expo Transilvania – Aurel Vlaicu – Arte Plastice – Crinului – Someș – Constanța (Str. Constanța – liceul Nicolae Bălcescu/str. Argeș – liceul Avram Iancu / str.Onisifor Ghibu).

 

Conform conducerii CTP Cluj ar putea fi introdus un astfel de autobuz și în Florești, dar acum nu are pe unde circula. ”Am putea pune un astfel de autobuz, dacă am avea o cale de rulare alternativă. Oricum, din analizele noastre vedem că părinții din Florești își aduc copiii până pe strada Bucium și de acolo circulă cu autobuzul școlar. În acest moment, un autobuz școlar în Florești este greu de introdus”, precizează oficiali ai CTP Cluj. 

Comentarii Facebook