Aurelia Cristea, candidat la Primăria Cluj-Napoca: Propun eliminarea pe cât posibil a parcării în centru

 

Aurelia Cristea, candidatul PSD la Primăria Cluj-Napoca, propune eliminarea, pe cât posibil, a parcării în centrul municipiului Cluj-Napoca.

 

Propun eliminarea pe cât posibil a parcării în centru. Centrul orașului trebuie redat pietonilor, cetățenilor, nu mașinilor. Eu cred că asta este esențial pentru un Cluj care se vrea un oraș european. 

 

Parcarea trebuie să fie limitată. Nici în Viena nu stai mai mult de 2 ore și sunt zone unde nu ai voie deloc. Acolo au voie riveranii, iar aprovizionarea să se facă pe timp de noapte. 

 

Clujul este un oraș cu efervescență culturală deosebită și îți e mai mare dragul să mergi pe jos și să poți vedea orașul”, a explicat Aurelia Cristea, joi seara la emisiunea Știri de Cluj LIVE. 

 

Întrebată dacă nu se teme că ar fi contestată pentru această măsură, Aurelia Cristea a spus că: ”Voi discuta cu oamenii și eu cred că, dacă pleci de la buna credință de a rezolva problema, oamenii înțeleg. Eu am avut șansa să stau de vorbă un an de zile cu oameni foarte supărați, pe care nu i-am păcălit, le-am spus una și apoi am făcut cum am vrut eu. Am încercat să le rezolv problemele și am reușit”, a adăugat Aurelia Cristea, făcând referire la perioada în care a fost Ministru pentru Dialogul Social și a negociat cu sindicatele. 

Comentarii Facebook