Miercuri 24 Aprilie

Atac la adresa Alianței Vestului: ”Zero fonduri europene atrase, zero realizări, la un an de la lansare!”


Deputatul social-democrat clujean Horia Nasra a lansat un atac la adresa ”Alianței Vestului”, proiectul ce reunete orașele Cluj-Napoca, Timișoara, Arad și Oradea cu scopul de a se dezvolta mai rapid și de a atrage mai ușor fonduri europene și investitori.

Astfel, la un an de la înființarea ”Alianței Vestului”, deputatul susține că acest proiect nu a avut niciun rezultat, declarând că ”practic, clujenii au plătit 160.000 de mii de euro într-un an pentru un simplu exercițiu de PR electoral”.

Zero fonduri europene atrase, zero realizări, zero demersuri și kilometri din autostrada promisă, care urma să conecteze cele patru orașe, Timişoara – Arad – Cluj-Napoca - Oradea. Practic, clujenii au plătit 160.000 de mii de euro într-un an pentru un simplu exercițiu de PR electoral.

De două luni, cei patru edili au la dispoziție și suportul Guvernului PNL, însă nici în această perioadă, nu am văzut vreo măsură concretă pentru dezvoltarea unei rețele de transport public intraregional și interregional, pentru urgentarea realizării trenului de mare viteză între cele 4 orașe.

Vrem fonduri europene atrase domnilor primari nu promisiuni nerespectate și conferințe de presă electorale. A trecut un an și nu ați realizat nimic, în condițiile în care teoretic proiectul alianței este generos. Revigorați alianța sau asumați-vă eșecul!” a declarat deputatul PSD, Horia Nasra.


Comentarii Facebook