Miercuri 24 Aprilie

Astra Vagoane Arad si Siemens vor sa vanda tramvaie in Cluj-Napoca! Vezi cum arata


Tramvaiul produs de compania Siemens in parteneriat cu societatea Astra Vagoane Arad ar putea fi inscris la licitatia organizata de Primaria Cluj-Napoca pentru modernizarea parcului RATUC.

Directorul Siemens SRL, Cristian Secosan, a declarat la Cluj ca firma pe care o reprezinta va participa la aceasta licitatie, mai ales ca Astra Vagoane Arad a scos pe piata de curand un tramvai ultra modern in parteneriat cu firma germana.

"Vrem sa participam la aceasta licitatie, avand in vedere ca la Arad producem un tramvai modern de ultima generatie", a declarat Cristian Secosan.

Licitatia pentru achizitia a 6 tramvaie moderne a fost lansata de Primaria Cluj-Napoca in 26 septembrie, iar pretul pe garnitura a crescut de la 1,2 milioane de euro la 1,6 milioane de euro, ca urmare a unei contestatii depusa de firma franceza Alstom, care a cerut majorarea pretului pe motiv ca este imposibil de atins.

VEZI AICI DETALII DESPRE LICITATIE!


Tramvaiul Imperio, produs de Astra Vagoane Calatori Arad in colaborare cu Siemens, a iesit de pe portile fabricii si a facut prima calatorie oficiala in 25 august. Tramvaiul costa 1,7 milioane de euro, fiind mai ieftin cu 30% decat cele produse in Europa. 

VEZI AICI CUM ARATA TRAMVAIUL!

Comentarii Facebook