Duminica 10 Decembrie

Aquaparkul de la Băile Someșeni se va CONSTRUI. Primăria va investi 350.000 de euro în viabilizarea zonei - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a anunțat că va propune Consiliul Local Cluj-Napoca investirea sumei de 350.000 de euro pentru viabilizarea terenului de pe Băile Someșeni, pentru construirea unui Aquapark.

 

Edilul a spus că proiectul va costa maxim 20 de milioane de euro și va beneficia de sprijinul Primăriei Cluj-Napoca.

 

”Proprietarii sunt acum toți la un loc, cei care dețin terenul de la Băile Someșeni. Au dispoziție și dorință să intre în parteneriat cu Primăria pentru a realiza un Aquapark și modernizarea Băilor Someșeni. Primăria se va implica în asfaltarea drumului până acolo, în modermnizarea aleilor, iluminatul public și spațiul verde.

 

În schimbul acestei investiții, chiar și introducerea unei conducte de gaz până la teren, care poate ajunge până la 350.000 de euro, Primăria va primi tichete de intrare la Aquapark și la Băile Someșeni, pe care să le acordăm diverselor categorii, studenți, pensionari, în funcție de programul pe care îl are Primăria”, a spus Emil Boc. 

 

Primarul a explicat că proprietarii terenului, în frunte cu liderul lor, avocatul Gidro Stanca, ”au finanțare, au terenul și acum negociază cu Primăria protocolul de asociere pentru infrastructură. În august sau cel mai târziu în septembrie vom intra în Consiliul local cu protocolul de asociere.

 

În 2014 ar trebui să înceapă lucrările. Este un proiect de 20 de milioane de euro, în funcție de diverse faze de execuție”, a mai spus Emil Boc. 

Comentarii Facebook