Antonescu: Nu poţi suspenda un om care se dă cu sania


Crin Antonescu a declarat că nu au mai existat discuţii despre suspendarea lui Băsescu de la investirea Guvernului.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că este absolut încrezător că până în 2016 PNL şi PSD vor sta împreună, menţionând că ştie foarte bine că sunt multe "bocitoare, cobitoare de la naşterea USL".

Crin Antonescu a făcut un bilanţ al anului 2012 şi a indicat priorităţile pentru 2013. Liderul USL a dezminţit categoric că ar putea urma o suspendare a lui Traian Băsescu. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că în partid nu s-a vorbit, de la învestirea actualului Guvern, despre suspendarea preşedintelui, el adăugând:  "Suspendarea nu se poate face împotriva unui om care se dă cu sania, nimeni nu este absurd". "Nimeni nu a vorbit în PNL despre suspendarea preşedintelui de la momentul învestirii Guvernului", a spus Antonescu, într-o conferinţă de presă. El a mai spus că îşi doreşte o relaţie corectă cu instituţia prezidenţială în 2013. "Suspendarea nu se poate face împotriva unui om care se dă cu sania, nimeni nu este absurd", a mai spus Antonescu, râzând, potrivit realitatea.net.

Antonescu a fost întrebat cât timp crede că PNL şi PSD vor fi alături, având în vedere că mulţi nu dau şanse celor două partide să stea mult împreună. "Atât cât e nevoie, cât să ne putem despărţi strângându-ne mâna şi să ne despărţim cu fruntea sus faţă de alegători. Eu ştiu foarte bine că sunt multe bocitoare, cobitoare de la naşterea acestei Uniuni Social-Liberale. În fiecare zi mi s-a pronosticat despărţirea, ruptura. Eu sunt absolut încrezător că până în 2016, adică patru ani, un ciclu de guvernare, un ciclu angajat prin acest program, prin tot ceea ce noi am spus, avem maturitatea şi forţa să rămânem", a răspuns Crin Antonescu.


Comentarii Facebook