SRI face angajări în rândul ofiţerilor de informaţii. Vezi care sunt condiţiile


Serviciul Român de Informaţii angajează în 2013, 20 de ofiţeri de informaţii.

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” organizează, în sesiunea septembrie 2013, concurs de admitere la studii universitare de master în specializarea „Intelligence şi securitate naţională”. Candidaţii declaraţi „Admis” vor fi încadraţi în Serviciul Român de Informaţii, urmând ca prin cursurile menţionate să dobândească în plan profesional competenţele necesare exercitării atribuţiilor de ofiţeri de informaţii operativi, potrivit animv.ro.

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” scoate la concurs 20 locuri din care: 12 pentru bărbaţi şi 8 pentru femei.

Programul de pregătire se adresează absolvenţilor ciclului I – studii universitare de licenţă, fiind  structurat pe patru semestre şi asigură formarea viitorilor ofiţeri de informaţii (pe componenta informaţii-operaţiuni) prin extinderea, în domeniul informaţiilor pentru realizarea securităţii naţionale, a pregătirii universitare a candidaţilor, care va fi atestată prin diplomă de master în concordanţă cu standardele specifice calităţii învăţământului superior pe plan naţional şi internaţional.

Cursanţii vor avea statutul de angajaşi ai Serviciului Român de Informaţii, cu toate drepturile şi obligaţiile ce decurg din acestea,  pe tot parcursul programului, fiind angajaţi civili, cu contract individual de muncă pe o perioadă determinată de 4 luni, cât durează modulul I, iar în situaţia promovăriievaluarilor complexe de la finalul modului I, vor deveni ofiţeri de informaţii, pe restul duratei cursului.

Cursanţii care nu vor promova probele de evaluare necesare chemării în activitate ca ofiţeri vor înceta pregătirea în cadrul Academiei şi raporturile juridice de muncă stabilite cu Serviciul Român de Informaţii. Vezi mai multe detalii AICI.

Comentarii Facebook