Miercuri 24 Aprilie

Antonescu: Nu e exclus să-l numesc pe Băsescu premier dacă ajung preşedinte

 

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu este exclus să-l numească premier pe Traian Băsescu, dacă va ajunge președinte.

 

Nu e deloc exclus. Teoretic. Un partid sau coaliţie care câştigă alegerile parlamentare să vină la mine şi să-mi spună: Noi am câştigat alegerile parlamentare, Traian Băsescu e candidatul nostru oficial pentru premier. În acel moment, ar fi desemnat premierul României. Nu cred că s-ar putea întampla asta, dar nu din dorinţa mea de a refuza asta”, a declarat Crin Antonescu la Realitatea TV.

 

Există reevaluări adevărate, percepţia asupra lucrurilor se poate schimba. Poate azi privesc lucrurile într-un fel fără să am o anumită experienţă, cred şi spun azi nişte lucruri. S-ar putea ca mâine, din alt unghi, cu alte informaţii, să spun că gândeam greşit. Dar în niciun caz impostura, abuzul, minciuna, dispreţul enorm din exerciţiul politic al lui Băsescu nu vor putea fi reevaluate de către mine”, a mai precizat Crin Antonescu.

 

Cu toate acestea, copreşedintele USL a afirmat că nu se poate coabita cu Băsescu: ”Se poate caobita în sensul că eu, ca lider al unei majorităţii, oricât de proastă opinie aş avea despre trecutul celor din opoziţie, le voi respecta totdeauna drepturile de opoziţie. Dar coabitare in sensul de a uita azi ce am spus ieri, nu e acceptabil pentru mine, eu asta nu fac”.

Comentarii Facebook