Antonescu despre arestarea lui Becali: Am un sentiment de profundă tristeţe şi de solidaritate cu Becali

 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că este solidar din punct de vedere uman cu George Becali.

 

Antonescu a fost întrebat dacă regretă că l-a susţinut pe Gigi Becali pentru a deveni parlamentar USL.

 

"Eu nu pot să regret decizia altcuiva, decizia domnului Becali de a renunţa la Parlamentul European, la mandatul de acolo, de a candida în România şi de a veni în Parlament. A fost o decizie strict a domniei sale. Discuţia noastră a început din momentul în care această decizie era luată, de aia am purtat-o", a susţinut Antonescu.

 

"Încerc un sentiment de profundă tristeţe şi de solidaritate în plan uman, îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat, de deznodământul acestui proces. Evident, nu comentez sentinţa, nu comentez dosarul, dar sunt omeneşte alături şi de Gigi Becali şi de familia sa, şi de toţi cei care suferă aşa cum ne imaginăm omeneşte că suferă familia şi cel în cauză într-o asemenea situaţie", a mai spus liderul PNL.

 

"Nu cred, pe de altă parte, că dacă domnul Becali era în Parlamentul European şi deznodământul procesului e de presupus... ar fi fost acelaşi, nu? Nu cred că s-ar fi întâmplat altceva decât lucrurile atât de dramatice care se întâmplă cu un om în urma unei astfel de sentinţe", a mai susţinut preşedintele PNL, conform Mediafax.

 

Deputatul Gigi Becali, finanţator al echipei Steaua, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare. Fiica fostului ministru al Apărării, Ioana Babiuc, a dispus menţinerea achitării decise de cei trei judecători ai instanţei de fond.

Comentarii Facebook