Chiriasii din cartierul Oser, evacuati daca nu isi platesc cheltuielile de bloc - VIDEO

Primaria Cluj vrea sa ii evacueze automat pe chiriasii locuintelor sociale care timp de trei luni nu isi platesc chiria sau cheltuielile de bloc.

 

Primarul Sorin Apostu a declarat ca un proiect de hotarare in acest sens va fi discutat in sedinta de marti, 12 aprilie, a Consiliului local. "Daca timp de trei luni nu-si platesc chiria si cheltuielile de bloc vor fi evacuati de drept, fara interventia instantei de judecata. In aceste fel incercam sa rezolvam faptul ca in loc sa fie o comunitate unita in acele constructii sociale au devenit tabere, unii care isi platesc si ceilalti care nu isi platesc si rad de ceilalti", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

Presedintii asociatiilor de proprietari vor transmite trimestrial situatia restantierilor la cheltuielile comune. Decizia Primariei a fost luata ca urmare a numarului mare de familii care locuiesc in cartierul Oser si care au restante la chirie sau la cheltuielile de bloc. In plus, la Primarie exista inca 500 de solicitari din partea clujenilor pentru acordarea de locuinte sociale.

Comentarii Facebook