Miercuri 24 Aprilie

ANDREI MARGA a refuzat functia de vicepresedinte al PNL

Rectorul UBB va face parte din echipa lui Crin Antonescu la alegerile din PNL, dar nu a dorit functia de vicepresedinte in cazul in care echipa lui Antonescu va castiga.

 

La finalul sedintei Biroului Permanent al PNL, Crin Antonescu a declarat ca Mircea Diaconu si Andrei Marga vor face parte din echipa cu care va candida , iar Diaconu va fi chiar vicepresedinte.

Potrivit Mediafax, presedintele PNL a declarat ca Andrei Marga "nu a dorit sa fie vicepresedinte" si va fi doar membru al conducerii.

 

"I-am solicitat domnului Marga, care este vechi membru al PNL, acest lucru, domnia sa a fost de acord. Eu si PNL suntem onorati de faptul ca un om de anvergura intelectuala, academica a domnului Marga, va face parte din conducerea PNL si daca acest sistem de vot va fi adoptat si lista pe care o propun va fi votata, domnul Marga va fi membru al conducerii PNL" a declarat Antonescu.

 

Sedinta BPC a marcat o victorie a lui Antonescu in dauna lui Ludovic Orban , fiind adoptate votul pe echipe si eliminarea pozitiei de prim-vicepresedinte , ambele masuri fiind sustinute de presedintele PNL.

 

Totusi, mai este nevoie si ca delegatia permanenta a PNL sa aprobe aceste modificari pentru ca ele sa fie aplicate la apropiatul Congres. Crin Antonescu a declarat ca in cazul in care modificarile vor fi respinse nu va candida pentru postul de presedinte.

 

Comentarii Facebook