Crin Antonescu: PNL va avea dezertori indiferent cine va castiga alegerile din partid

Crin Antonescu a declarat ca indiferent cine va castiga alegerile de la Congresul PNL, pentru functia de presedinte, vor exista dezertari.

Antonescu a declarat in direct la Antena 3 ca spera ca zvonurile potrivit carora 8 deputati ar urma sa plece dupa Congres sunt false. "Plauzibil. Sper sa nu fie adevarat, dar este plauzibil. Dupa Congresul PSD Victor Ponta spunea, cel putin eu unul il cred: "Au plecat niste oameni care m-au votat pe mine! Nu inteleg de ce au plecat". S-ar putea ca cei opt, eu sper s? nu fie niciunul, dar s-ar putea sa fie doi, trei sau opt, s-ar putea ca oamenii acestia sa plece indiferent cine castiga si Congresul sa fie un pretext", a mai spus Antonescu.

Presedintele PNL a declarat ca toti cei care vor sa plece sunt liberi sa o faca "dar e foarte bine sa o fac? si nu cred ca PNL are nevoie de oameni care au asemenea intelegeri facute", a completat Antonescu.

Printre cei 8 deputati care ameninta ca vor parasi partidul dupa alegeri se numara Ioan Timis si Mihai Banu, care au anuntat ca nu il vor pe Crin Antonescu presedinte.

Comentarii Facebook