Andreea Paul: Avem un guvern cu zero rezultate economice și un președinte - Crin Antonescu - ales cu zero voturi

 

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Andreea Paul, a declarat la Cluj că premierul Victor Ponta se folosește de cetățenii româniei. 

 

Premierul Victor Ponta a încercat să îi convingă pe români că nu îşi găsesc locul pe liste. Lista lui e părtinitoare, se foloseşte cinic de cetăţenii României. Sub cifrele lui Ponta se ascunde amatorismul în a conduce această economie, lăcomia de a vrea cu orice preţ şefia ţării, de a menţine instalat prematur în funcţia de preşedinte interimar pe Crin Antonescu, instalat cu forcepsul. Avem un guvern cu zero rezultate economice şi un preşedinte ales cu zero voturi. Se mai ascunde neputinţa de a stăpâni economia ţării, un politicianism ieftin, viaţa nesigură şi un capriciu al politicienilor imaturi şi plagiatori, Victor Ponta şi Crin Antonescu”, a spus prim-vicepreşedintele Organizaţiei de Femei a PDL.

 

Fostul consilier al premierului Emil Boc a mai spus că USL a ”îngropat” țara din punct de vedere economic. 

 

USL a creat haos, nu stabilitate. Toţi suntem afectaţi de deprecierea leului, numărul şomerilor a crescut, numărul de firme înfiinţate a scăzut cu peste 17.000 începând cu luna mai. Deficitul bugetar a crescut, valoarea restanţelor la bănci ale românilor, a crescut cu 1,3 miliarde de lei, rezervele naţionale au scăzut. Au scăzut şi exporturile, inflaţia a crescut”, a mai spus Andreea Paul.

Comentarii Facebook