Deputatul PNL Horea Uioreanu: Asistam la renegocierea renegocierii contractului cu Bechtel

Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu, il acuza pe premierul Emil Boc ca nu isi respecta promisiunile in ceea ce priveste continuarea lucrarilor la autostrada Transilvania.

 

"La inceputul anului 2009, proaspat instalat in functia de prim-ministru al primului sau guvern, Emil Boc declara sus si tare ca guvernul pe care il conduce "trebuie sa plece" daca nu-si va respecta promisiunile din campania electorala. Una dintre acestea, la care premierul a si facut referire, este cea legata de constructia de drumuri si autostrazi. Referitor la autostrada Transilvania, Emil Boc spunea ca "nu se discuta, se executa!"", arata deputatul Horea Uioreanu intr-un comunicat remis presei.

 

Lideralul aminteste ca lucrarile la autostrada Transilvania au fost intrerupte un an de zile pentru ca ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre (PD), sa renegocieze contractul semnat de statul roman cu compania Bechtel. "Altfel spus, acum asistam la renegocierea renegoocierii, fara a avea certitudinea ca aceasta noua runda de discutii va presupune si alocarea fondurilor necesare pentru continuarea lucrarilor de construire", mai spune parlamentarul clujean.

 

Acesta crede ca anuntata runda de negocieri este doar praf in ochii soferilor si ascunde lipsa de interes a actualului executiv pentru acest obiectiv de investitii.

Comentarii Facebook