Alina Gorghiu nu își ia concediu de maternitate, pentru că e campanie electorală

 

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a născut săptămâna trecută un băieţel, dar nu își va lua concediu de maternitate pentru că este campanie electorală.

 

Este perioadă de campanie, este o perioadă în care Parlamentul nu va funcţiona la capacitate maximă, văd că Senatul şi-a luat liber o lună de zile. (...) Nu, nu intru în concediu de maternitate”, a explicat Alina Gorghiu.

 

Suge, doarme, şi în rest nu vă mai spun, dar vă imaginaţi ce face. Face foarte bine, creşte. E bunica acasă, a fost bunicul acasă, e Isar acasă când nu sunt eu, spre exemplu acum e el acasă, eu stau o oră jumate la Parlament, mă întorc, alăptez şi fuge el. Ca orice familie care încearcă să-şi găsească timp şi pentru proaspătul copil şi pentru treaba pe care o mai are. Încercăm să ne împărţim. (...) Nu e aşa o mare greutate. Am învăţat să dorm trei — patru ore pe noapte. Nici nu mai ştii când. Ziua, noaptea, toate adunate. Am parte de un copil foarte cuminte, care nu se trezeşte, o dată la trei ore vrea papa şi în rest toate bune”, a mai afirmat Gorghiu.

Comentarii Facebook