Alin Tise, invins de PNL. Pe terenul de pe Calea Turzii se va construi o sala de sport si o gradinita

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a negociat cu Arhiepiscopia Clujului pentru constructia unei sali de sport pe terenul de 3.000 de metri patrati de pe Calea Turzii.

 

Proiectul introdus initial pe ordinea de zi a Consiliului Judetean viza darea in folosinta gratuita a terenului de pe Calea Turzii 2-14 catre Arhiepiscopie pentru constructia unui Centru Misionar-Social in care sa isi desfasoare activitatea si Protopopiatele Cluj I si Cluj II. In urma criticilor PNL, care a cerut constructia in zona a unei sali de sport pentru scolile din apropiere, Alin Tise a retras proiectul de pe ordinea de zi a sedintei.

 

Acum, seful CJ Cluj a decis sa reintroduca proiectul, cu mentiunea ca pe terenul in cauza Arhiepiscopia va construi pe langa Centrul Misionar-Social si o sala de sport si o gradinita.

 

"Am avut o discutie cu Inalt Prea Sfintia Sa Andrei si am convenit ca viitorul complex sa cuprinda si o sala de sport, destinata copiilor care frecventeaza scolile din zona. Mai mult, Mitropolitul Andrei a fost de acord si cu construirea unei gradinite. In acest fel se va reusi acordarea unei destinatii sociale, dar si educative, acelui teren, comunitatea clujeana urmand sa beneficieze de serviciile institutiilor care isi vor avea sediul acolo", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

 

Proiectul va fi reintrodus pe ordinea de zi a viitoarei sedinte a Consiliului Judetean Cluj.

 

Vezi si

De "gura" PNL, Alin Tise nu mai da terenul de 3.000 de mp de pe Calea Turzii Mitropoliei Clujului

Liberalii ii cer lui Alin Tise sa nu doneze Arhiepiscopiei pamantul de pe Calea Turzii

Comentarii Facebook