Liberalii ii cer lui Alin Tise sa nu doneze Arhiepiscopiei pamantul de pe Calea Turzii


Liberalii clujeni ii cer presedintelui Alin Tise sa nu doneze terenul de 3.000 de metri patrati de pe Calea Turzii, numarul 2-14, Arhiepiscopiei Ortodoxe a Vadului, Feleacului si Clujului.

"Alin Tise se considera si se comporta precum un adevarat jupan pe domeniul public. Fara sa tina cont de interesul comunitatii locale, a hotarat privarea celor catorva mii de elevi care invata la Colegiul National "George Cosbuc", Liceul de Coregrafie "O. Stroia" si Liceul Teoretic "Gh. sincai", de o sala de sport decenta. De ani de zile, scolarii sunt obligati sa isi tina orele de educatie fizica in curte, desi in vecinatate se afla terenul de 3000 de metri patrati pe care se poate construi o sala de sport, care sa deserveasca liceelor din zona. Ba mai mult, exista un proiect in aceasta directie pe care Consiliul Judetean pastorit de catre Alin Tise l-a blocat", a precizat Ioan Baldea, presedintele Organizatiei de Tineret a PNL Cluj-Napoca.

TNL Cluj ii cere liderului consilierilor judeteni ai PDL, Alexandru Coroian, "sa dea dovada de mai multa maturitate si responsabilitate politica decat fariseul Alin Tise si sa sustina respingerea prin vot a donarii terenului respectiv".

Liberalii clujeni sustin ca elevii de la cele trei licee au nevoie de o sala de sport.

"Totodata, ii cerem domnului Tise sa se gandeasca la bucuria copiilor care ar avea sansa sa practice sportul preferat intr-o sala de sport functionala sau pe un teren de sport normal. Daca pentru venirea pe lume a copilului sau, Alin Tise a cumparat cea de-a opta casa, intrucat intr-o familie de trei persoane este nevoie de mai mult spatiu, mai este nevoie sa explicam nevoia miilor de elevi pentru o locatie destinata sportului?", a mai spus Baldea.

Comentarii Facebook