Alin Tișe, după victoria zdrobitoare: ”90 la sută din populația județului are primari de la PNL”


Alin Tișe a precizat că ”90 la sută din populația județului are primari de la PNL”, ceea ce va permite liberalilor să aibă majoritate și să pună mai rapid în aplicare proiectele.

Vreau să vă asigura că proiectele demarate vor continua cu o mai mare forță. Sunt convins că vom avea majoritate, desigur cu mandatele de la redistribuire, și vom ajunge la 19 mandate. Așa vom putea pune în practică proiectele începute. 

Preocuparea noastră va fi să lucrăm pentru a dezvolta motoare economice de creștere în tot județul, pentru a vorbi de o mai bună calitate a vieții. Este o șansă uriașă. Avem 51 de localități conduse de primari PNL și toate marile orașe. Practic, 90 la sută din populația județului are primari de la PNL. Voi avea discuții cu toți contracandidații pentru a prelua de la ei toate proiectele viabile și pentru a le pune în practică acolo unde se poate. Sper, punând deoparte certurile și lupta pe mizele mici, în parteneriat cu Primăria și domnul Boc, să le ducem pe toate la bun sfârșit. Sunt onorat că după două mandate să mă susțină clujenii pentru un nou mandat. Le mulțumesc colegilor mei care au recâștigat mandatele. Avem cea mai buna echipa din istorie”, a declarat Alin Tișe.

Comentarii Facebook