Alin Tise despre PSD: Ii roade invidia sau refuleaza neputinta si lipsa de vointa din mandatele pe care le-au avut la indemana

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, crede ca declaratiile social-democratilor cu privire la intarzierea lucrarilor la stadion sunt doar discursuri politice.

 

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat astazi ca lucrarile la stadionul municipal sunt in intarziere, mai ales la peluza din zona hotelului Sport.

 

"Intr-o foarte mare intarziere as adauga eu, daca tinem cont de faptul ca pe vremea cand judetul era condus de PSD, cate un alai la fiecare doi ani, uneori impreuna cu mai marii social-democratiei de la Bucuresti, dotati cu ministri si mesaje sforaitoare, punea bazele fundatiei viitoarei arene. Care arena, in urma cu doi ani, era tot acolo, desi au inceput-o domniile lor de vreo doua ori", sustine presedintele Consiliul Judetean, Alin Tise.

 

Tise spune ca nu il intereseaza discursurile politice si ca incearca sa satisfaca interesul public. "Ma intreb daca ii deranjeaza cu adevarat problema stadionului – care se face, domnilor, orice ati dori dumneavoastra sa insinuati -, ii roade invidia sau refuleaza neputinta si lipsa de vointa si decizie din mandatele generoase pe care le-au avut la indemana. Pana la urma, oricum nu iesi la liman cu aparatorii social – democratiei. Daca nu faci, ignori interesul public. Daca faci, fie nu ai dreptul moral de a vorbi in numele celor multi, fie intarzii, sau mai stiu eu ce alte gogorite, nascute toate din graba de a puncta la capitalul de imagine politica", mai spune Tise intr-un comunicat remis presei.

 

Presedintele CJ Cluj sustine ca si-a asumat acest proiect si este convins ca acesta este asteptat de clujeni.

Comentarii Facebook