Alin Tişe: "Ar fi interesant ca măcar într-un judeţ să vedem câte persoane sunt netransportabile şi câte au votat la urma mobilă"

 

Vicepreşedintele PDL, Alin tişe, este de părere că voturile la urnele mobile nu s-ar fi desfăşurat în condiţii legale.

"Urna mobilă este pentru persoana care nu se poate deplasa dintr-un punct în altul, adică pentru persoane netransportabile. Ar fi interesant ca măcar într-un judeţ să vedem câte persoane sunt netransportabile şi câte au votat la urna mobilă", a declarat fostul preşedinte al Consiliului Judeşean Cluj. 


"Aspectul politic rezultat în două luni, bazinul electoral al USL-ului, a scăzut la nivelul judetului faţă de rezultatele de la alegerile pentru funcţia de primar şi acest lucru îl punem pe seama faptului că cetăţenii clujenii şi-au dat seama că la nivelul judeţului, campania facută de USL a contat în 10 mai, însă acum nu. Clujenii au realizat care este mesajul nostru şi le mulţumim pentru acest lucru", a declarat vicepreşedintele PDL Cluj, Alin Tişe.

Tişe a mai adăugat că, în ciuda promisiunilor făcute în 10 mai de USL, nimic nu s-a concretizat. "Cred că oamenii au realizat că multe dintre promisiunile din campania electorală din 10 mai au fost doar nişte minciuni, pentru că nimic din ce s-a promis nu a ajuns la bun sfârşit", a încheiat Tişe. 

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook