Alin Tise, acuzat de Mihaela Rozor ca i-a furat proiectul


Consilierul judetean PSD, Mihaela Rozor, il acuza pe Alin Tise ca a "copiat" proiectul "Accesul la cultura a copiilor din mediul rural", si se lauda cu el in mass-media.

"Nu stiu daca presedintele CJ Cluj face acest lucru intentionat sau pur si simplu are impresia ca este normal sa isi asume toate proiectele realizate de catre institutia pe care o conduce vremelnic, insa consider ca este lipsit de orice urma de bun simt sa te lauzi cu un proiect care nu iti apartine. stim deja obiceiurile celor din PDL de a-si pune numele pe orice obiectiv, dar ii cer public dlui Alin Tise sa nu se mai impauneze cu proiectele opozitiei si sa spuna cine este initiatorul proiectului care a castigat premiul I in cadrul pilonului 'Modernizarea administratiei publice prin promovarea egalitatii de sanse si nediscriminarii', in competitia Agentiei Nationale a Functionarilor Publici", a declarat Mihaela Rozor, consilier judetean PSD Cluj.

"Astept o clarificare a situatiei din partea presedintelui Consiliului Judetean Cluj si sa ne spuna cine sunt acei specialisti despre care a declarat ca ar fi lucrat la proiect si de ce nu a amintit cine este intiatorul hotararii. In iunie 2009, cand am promovat proiectul in forul judetean, am vrut ca toti elevii sa beneficieze de facilitatile pe care le ofera institutiile de cultura aflate in subordinea CJ si nu m-am gandit ca cei din PDL se vor folosi si de acest proiect pentru propria imagine. Hotararea nr 122 / 24 iunie 2009 la primul paragraf prevede faptul ca eu sunt initiatorul acestei hotarari prin care forul judetean aproba accesul gratuit al elevilor din institutiile de invatamant preuniversitar din judetul Cluj, in institutiile de cultura aflate sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, incepand cu anul scolar 2009-2010, pentru activitati specifice procesului de invatamant", a adaugat dna Mihaela Rozor.

Conducerea CJ Cluj nu a comentat inca aceste acuzatii.

Comentarii Facebook