Alegerile PDL Cluj au fost masluite? Castigatorii erau cunoscuti inca de vineri - FOTO


Castigatorii alegerilor PDL Cluj de sambata, 4 decembrie, erau cunoscuti inca de vineri, conform unei liste care a circulat pe email -urile democrat liberalilor clujeni.

Potrivit Monitorul de Cluj, pe lista apar toti cei care au obtinut functii de conducere in PDL Cluj. Castigatorul alegerilor, deputatul Daniel Buda, sustine ca nu stie nimic despre acest document intitulat "Lista lui Buda".

E-mailul a fost trimis de pe adresa lui Ovidiu Visan, membru PDL Cluj, care a afirmat ca el nu a trimis nimanui o astfel de lista.

"Nu este adresa mea de mail, pot sa demonstrez ce usor se poate face o adresa de mail, in cinci minute. Nu stiu despre ce lista vorbiti, ma puneti intr-o situatie delicata", a declarat Ovidiu Visan, pentru sursa citata.

Danil Buda a fost si el transant si a declarat ca nu cunoaste o astfel de lista. "Nu a fost data nici o lista de candidaturi. Eu nu am dat nicio lista in spatiul public sau in cadrul partidului. Nu am niciun motiv sa cred ca alegerile au fost altfel decit democratice", a spus castigatorul alegerilor de sambata.

Comentarii Facebook