Aeroportul Cluj, nouă victorie în războiul declarat de Alin Tișe. CJ Cluj susținea că pista nu e bună


Consiliul Județean Cluj a refuzat să facă recepția noii piste a Aeroportului Cluj, dar instanța l-a obligat pe președintele Cj Cluj, Alin Tișe, să execute această procedură.

Pentru că Tișe este în război de câțiva ani cu Aeroportul Cluj, conducerea acestuia și cu sindicatul de la Aeroport, forul județean a făcut recepția, dar cu unele obiecții. Conducerea Aeroportului Cluj a considerat acest lucru absurd și a deschis un proces, care a fost soluționat acum. Obiecțiile au fost respinse și recepția rămâne așa cum a fost făcută.

Admite recursul declarat de reclamantul AIAIC RA împotriva Sentinţei civile nr. 2325 din 05.11.2019 pronunţată în dosarul nr. 2338/117/2019 al Tribunalului Cluj pe care o casează în tot şi rejudecând cauza, admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul AIAI C RA. Dispune anularea parţială a procesului verbal de recepţie finală a procesului de recepţie finală nr. 9956/25.03.2019 privind execuţia lucrărilor de construcţii aferente investiţiei Pista de decolare aterizare de 3500 m Etapa I şi suprafeţe de micare aferente la RA ACN, în sensul înlăturării obiecţiunilor cu privire la recepţia finală şi admiterea fără obiecţiuni a recepţiei finale. Obligă pe pârâţii intimaţi în solidar la plata în favoarea reclamantului recurent a sumei de 300 lei cu titlu de cheltuieli de judecată la fond şi în recurs. Definitivă şi executorie”, precizează magistrații Curții de Apel Cluj.

Comentarii Facebook