Adrian Papahagi, fondator PMP, și-a anunțat retragerea din politică



Adrian Papahagi, vicepreședintele și membru fondator al Partidului Mișcarea Populară, a anunțat că se va retrage din viața politică, urmând să se dedice în totalitate familiei și postului de la Universitatea Babeș Bolyai.

Din ratiuni personale, care nu ma implica decat pe mine, am decis sa ma retrag din viata politica. Voi continua sa lupt, ca intelectual, pentru valorile in care cred si pentru asanarea spatiului public romanesc. Voi acorda mereu sprijin si incredere Partidului Miscarea Populara, al carui fondator sunt, si Presedintelui Traian Basescu. Voi fi alaturi de ei ca orator si sustinator, atunci cand mi-o vor cere, asa cum s-a intamplat din vara lui 2012 incoace. In perioada urmatoare imi voi dedica toata pasiunea si energia familiei si universitatii, si voi refuza orice aparitie publica”, a transmis Papahagi pe contul său de Facebook.

Un conflict intern a pornit în PMP după ce fostul membru PNL Marin Anton și-a anunțat venirea în partid. La aflarea acestei vești, Adrian Papahagi a amenințat că își va da demisia în cazul în care Anton va fi acceptat.

Are o avere destul de greu de justificat şi care, în mod întâmplător, începe să se constituie odată cu momentul în care a fost administrator la RAFO Oneşti. Dacă Marin Anton intră în partidul nostru, luni, eu voi ieşi din acest partid“, a ameninţat Papahagi.

Comentarii Facebook