Abuz al controlorilor la Cluj: ”Au luat datele și au scris amenda singuri în birou”/ UPDATE: Amenda e legitimă

 

Controlorii Companiei de Transport Public (CTP) Cluj sunt acuzați că scriu procesele verbale pentru amenzi în birou și semnează în locul contravenienților. 

 

Azi dimineață, l-au amendat pe fratele meu. Nu i-au făcut proces verbal de amendă, ci l-au notat într-un carnețel. Ei nu aveau voie să iasă așa în circulație. După aceea, în jurul orei 9.40, ei au întocmit un proces verbal sub semnătură falsă, cum că amenda a fost semnată de fratele meu, dar la 9.40 el era la serviciu.

 

Am sunat la CTP și am aflat că la ora 9.40 a fost întocmită amenda, ceea ce e fals în acte. Am sunat la CTP și mi s-a spus că are înregistrată amenda”, ne-a relatat fratele celui amendat. 

 

El va merge la Secția 1 pentru a depune o plângere și după aceea mergem și la CTP Cluj. 

 

Controlul s-a făcut în Florești. 

 

Directorul CTP Cluj, Liviu Neag, verifică acest caz. ”Am verificat această sesizare. Domnul Socaciu a semnat la fața locului procesul verbal, dar reclamă că este o problemă cu ora care apare pe document. Voi mai verifica vineri dimineața acest caz și apoi voi vedea. Dacă are reclamații poate depune o hârtie la noi și vom analiza”, a spus Liviu Neag.

Comentarii Facebook