A inceput modernizarea liniei de tramvai din Manastur! Se va lucra si noaptea VIDEO si FOTO


Lucrarile de reabilitare a liniei de tramvai, finantate din fonduri europene, au inceput pe strada Bucium, din cartierul Manastur. Primarul Sorin Apostu a dat asigurari ca se va lucra si noaptea.

"Vreau sa incep cu o rugaminte fata de toti clujenii intrucat acest proiect ca si termen de realizare este dorit la un interval foarte scurt. Ca sa putem termina cat mai repede, ii rugam pe clujeni sa ne dea tot sprijinul, neparcand pe zonele in care se lucreaza. Noi am reusit relocarea locurilor de parcare cu abonament in parking. Lucrarea cu cat se desfasoara mai repede, cu atat aceasta incomodare a traficului este mai scurta", a declarat Sorin Apostu, care a inaugurat lucrarea.

Primul tronson, intre strada Bucium - Podul Calvaria, urmeaza sa fie finalizat in 3 luni. "Am inceput cu acest tronson care va trebui finalizat in trei luni de zile, intre strada Bucium si Podul Calvaria. Tramvaiul circula pana la Podul Calvaria si vreau sa asigur pe toti clujenii ca linia de tramvai va fi aceeasi, pe acelasi traseu pe care este astazi si vom avea mai multe avantaje: mai multe refugii pentru cei care calatoresc, mai multe statii la nivel european si nu in ultimul rand faptul ca vom reusi sa parcurgem distanta in tramvaie moderne intr-un timp mai scurt si cu o viteza mai mare, cu o economie de energie mai mare", a mai spus Apostu.

Edilul a mai spus ca muncitorii vor lucra si pe durata noptii pentru ca totul sa fie terminat in timp util. "Am avut un angajament impreuna cu constructorul si se va lucra si pe timpul noptii. Din luna august, din a doua parte, incepe montarea sinei, iar pana atunci lucrarile de demontare si de montare a suportilor pentru linii se vor derula", a mai completat Sorin Apostu.

 

Vezi si...

Incepe refacerea liniei de tramvai din Manastur. VEZI restrictiile de circulatie de pe strada Primaverii

Comentarii Facebook