98 de locuinte ANL repartizate de Consiliul Local saptamana viitoare


Consilierii locali clujeni vor dezbate, marti, 14 iunie, proiectul privind repartitia celor 98 de locuinte sociale si ANL ramase libere.

Cele 94 de locuinte sociale sunt situate pe strada Cojocnei nr. 97 (36), pe strada Taberei nr. 4 (30), iar restul de 28 in alte locatii din oras.

Alte 4 locuinte ANL vor fi repartizate, dupa ce chiriasii de pe strada Mehedinti, nr. 41, au renuntat la ele din motive personale.

"Dupa adoptarea hotararii de repartizare a imobilelor sociale, beneficiarii vor avea la dispozitie un termen de 5 zile pentru a aduce o serie de documente oficiale prin care sa reconfirme indeplinirea la momentul repartitiei a criteriilor de eligibilitate (documente nortariale din acre rezulta lipsa unoe locuinte si statutul de angajat). Ulterior se poate trece la semnarea contractelor si repartizarea propriu–zisa", precizeaza reprezentantii Primariei Cluj-Napoca.

Lista finala privind dosarele depuse pentru obtinerea locuintelor construite prin A.N.L. 2011 cuprinde 191 de persoane si a fost votata prin HCL nr. 176/2011.

Lista finala de prioritati pentru anul 2011 pentru repartizarea prin inchiriere a locuintelor sociale cuprinde 498 persoane si a fost aprobata prin HCL 175/2011.

Pe strada Taberei, nr. 4, sunt 30 de apartamente cu o camera si dependinte, care au fost construite de Asociatia S.C. Construdava S.R.L. si S.C. Stoneco S.R.L. Baia Mare. Valoare contractului este de 1.220.520 lei fara TVA.

Pe strada Cojocnei, nr. 97, au fost construite 36 apartamente cu o camera si dependinte. Executant a fost aceeasi Asociere formata din S.C. Construdava S.R.L. si S.C. Stoneco S.R.L. Baia Mare, iar valoarea investitiei este de 1.390.567 de lei fara TVA.

 

Vezi si...

Listele ANL, validate de Consiliul Local Cluj Napoca

Comentarii Facebook