529 de clujeni, amendati pentru ca nu si-au curatat gheata si zapada din fata blocurilor


Politistii locali au aplicat 529 de amenzi, in valoare de 264.500 de lei, clujenilor si asociatiilor de locatari care nu au curatat zapada si gheata din zona blocurilor.

"Primaria municipiului Cluj-Napoca face un apel catre persoanele fizice, juridice si asociatiile de proprietari sa indeparteze zapada si gheata de pe trotuarele si aleile aflate in imediata apropiere a imobilelor pe care le detin sau in care isi desfasoara activitatea, in conformitate cu prevederile HCL nr. 191/2009 privind buna gospodarire a municipiului. in cazul in care nu se conformeaza, clujenii risca sa primeasca amenzi cuprinse intre 500 si 1000 de lei.  in cursul zilei de ieri, 5 februarie 2012, un numar de 30 de politisti locali au realizat verificari la sesizarile clujenilor, precum si in cartiere si au aplicat amenzi celor care nu si-au respectat obligatia de a curata accesele, punand astfel in pericol siguranta locuitorilor. Au fost aplicate 529 de amenzi in valoare totala de 264.500 de lei", se arata intr-un comunicat al Primariei Cluj-Napoca.

De asemenea, de duminica, 5 februarie, 20 de asistati sociali "au participat la actiunea de deszapezire. Aceasta activitate va continua si in zilele urmatoare pentru a asigura clujenilor siguranta circulatiei pe trotuarele din zona centrala, unde exista cladiri detinute de municipalitate".

Comentarii Facebook