Udrea, despre schimbarea lui Boc si a Guvernului: "Decizia va fi conforma cu asteptarile oamenilor"


Elena Udrea a declarat despre schimbarea guvernului ca decizia PDL "va fi conforma cu asteptarile oamenilor".

"N-as vrea sa spun ce n-a spus premierul si nici ce n-a spus presedintele (n.red. in legatura cu schimbarea Guvernului). Nu stiu ce va spune maine (n.red. premierul). Cred ca discutiile in PDL vor avea loc repede si decizia va fi conforma cu asteptarile oamenilor. stim care sunt asteptarile oamenilor, au fost spuse in public", a afirmat ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, la Realitatea TV.

"Partidul care si-a sacrificat voturile doreste in mod legitim sa castige aceste alegeri sau sa-si revina in increderea cetatenilor. Acest lucru il poate face si cu o guvernare cu o mai mare simpatie, o guvernare care sa relanseze optimismul oamenilor. Un alt guvern, alte masuri, oricare din aceste variante", a subliniat Udrea.

Aceasta a mai spus ca Guvernul Boc a luat masurile nepopulare deoarece erau necesare, iar FMI si Banca Mondiala au confirmat ca au fost cele potrivite.

"Sunt convinsa ca se poate gasi persoana potrivita care sa continue reformele, care sa faca un guvern mai popular. Numele acestei persoane ar urma sa se decida. Sunt convinsa ca am avea variantele potrivite", a mai afirmat Udrea.

Soarta lui Emil Boc va fi decisa la inceputul saptamanii, sursele precizand ca va fi schimbat.

 

Boc la Primaria Cluj-Napoca si Vasile Blaga premier

Comentarii Facebook