Zelenski i-a trimis un bilet scris de mână lui Vladimir Putin pentru negocierera păcii. Dictatorul de la Moscova s-a înfuriat


Volodimir Zelensky i-a trimis lui Vladimir Putin un bilet scris de mână prin intermediul lui Roman Abramovici, în care îi spune președintelui rus poziția Ucrainei în ceea ce privește condițiile de pace.

Cei de la The Times scriu că Roman Abramovici s-a întâlnit în secret cu Vladimir Putin și i-a înmânat un bilețel scris de mână de Volodimir Zelenski. Putin i-ar fi spus să le transmită Ucrainenilor că îi va distruge. Noile negocieri Ucraina-Rusia vor avea loc în Turcia, notează Antena 3.

Proprietarul clubului FC Chelsea a zburat cu avionul între Istanbul, Moscova și Kiev pentru a transmite mesajele între Vladimir Putin și Volodimir Zelensky. Când i-a înmânat lui Putin biletul trimis de președintele ucrainean, Putin ar fi avut o izbucnire furioasă. 

Jurnaliștii The Times susțin că Abramovici i-ar fi dat lui Putin o notiță, scrisă de Volodimir Zelenski, subliniind termenii pe care Ucraina i-ar lua în considerare pentru a pune capăt războiului. Când i-a înmânat lui Putin biletul trimis de președintele ucrainean, președintele rus ar fi izbucnit în furie, iar răspunsul acestuia ar fi fost: "Spune-le, îi voi distruge”. 

Comentarii Facebook