„Vreau să ştiu în ce cont virez banii”. Replica șoferiței bete, acuzată că a omorât patru muncitori, iar după a mers la plimbare, în mall


Accidentul teribil din luna iunie, în care o șoferiță beată din Iași a omorât patru muncitori, a șocat toată țara. În noaptea de 16 spre 17 iunie, patru muncitori au murit după ce au fost loviți în plin de femeie. Un cazan cu smoală, aflat în maşina acestora, s-a răsturnat peste victime la impact.

Femeia însă a declarat în faţa procurorului că nu ştie „ce să povestească” în legătură cu noaptea în care s-a produs tragedia. Femeia susţine că are „discernământ tot timpul” şi, întrebată de procuror dacă doreşte să povestească ce s-a întâmplat în noaptea accidentului, a răspuns: „Nu, pentru că nu ştiu ce să vă povestesc”, scrie Antena 3.

Ea i-a spus anchetatorului că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat în seara tragediei şi nici măcar nu îşi aminteşte dacă a băut înainte de a urca la volan. Întrebată dacă doreşte să dea o nouă declaraţie având în vedere noua încadrare juridică a faptei de care este acuzată, aceea de omor calificat, femeia a dat un răspuns şocant: „Vreau să ştiu în ce cont virez banii”.

Femeia zâmbea încontinuu motiv pentru care procurorul de caz a întrebat-o dacă situaţia în care se află i se pare amuzantă.

De ce zâmbiţi, este amuzant?”, a întrebat-o procurorul pe tânără, iar replica acesteia a fost: „Da, cât timp nu ştiu despre ce vorbiți îmi vine să râd”.

Raportul de expertiză dinamică a accidentului în cazul accidentului de la Iaşi în care au murit patru muncitori a arătat că şoferiţa conducea cu o viteză de 148 de km/h în momentul impactului. De asemenea, datele arată că aceasta avea o alcoolemie de 1,13.

Comentarii Facebook