Vloggerul Mariciu cu lacrimi în ochi din cauza COVID-19. Fiul lui a dus o luptă cruntă: Am crezut că-l pierdem - VIDEO


Mariciu, un vlogger cunoscut din România, a relatat momentele grele trăite, după ce fiul lui a fost infectat cu COVID și internat la spital.

De joi seară încoace, trecem prin cele mai grele momente. Noel cu Georgiana sunt internați în spital, la Gomoiu, asta pentru că Noel a ieșit pozitiv la testul Covid, după două zile cu febră mare și multe teste Covid care au ieșit negative”, a povestit Marian Ionescu într-un vlog.

Joi s-au internat, iar vineri dimineață, între 4 și 6, Noel a dus cea mai cruntă luptă pentru viața lui de până acum, am crezut că-l pierdem.

Pe scurt, avea febră foarte mare, a ajuns la 40 plus, după care a scăzut la 34, a făcut hipotermie, sau subfebră.

O să vă descriu o poză pe care mi-a trimis-o. Era în pătură, cu sticle cu apă caldă, așa au decis asistentele să îl revitalizeze, și era alb și transparent în același timp”, povestește Marian.

Băiatul a fost internat în cele din urmă la ATI. ”Au fost cele mai grele momente din viața mea și cele mai cumplite momente din viața Georgianei (soția lui Marian -n.r.). A fost o luptă de la ora patru până la ora șase. De patru până la cinci s-a luptat Georgiana, până l-au trimis la ATI. La ATI l-au pus într-o pătură electrică, cu aer cald, apoi și-a revenit”, mărturisește Mariciu.

Virusul a fost luat de la o persoană nevaccinată. Acum fiul lui este în regulă.

Comentarii Facebook