VIDEO - Un vizitator al Grădinii Zoologice din Târgu-Mureș, filmat în timp ce îi dă să bea suc unui urs


Un vizitator al Grădinii Zoologice din Târgu-Mureș a fost filmat în timp ce îi dă să bea suc unui urs. Imaginile au fost postate de bărbat pe TikTok. 

Gestul inconștient al unui vizitator al Grădinii Zoologice din Târgu-Mureș, a fost surprins de un prieten care a filmat toată scena, îl arată pe acesta în timp ce îi dă să bea suc unui urs. Bărbatul foarte mândru de isprava sa a considerat că imaginile merită postate pe TikTok. 

Reacțiile internauților nu au fost cele așteptate de tânăr

Un internaut scrie în comentariile videoului: „Când te gândești că poate vota..”, făcând referire la bărbatul inconștient care a pus atât viața animalului cât și pe a sa în pericol. „Trist, foarte trist”, „Nu există semn să nu dai de băut la animale, deci e ok. Există doar un semn cu ‘Nu hrăniți animalele’”, „Rușine!” și „Atât se poate”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la adresa comportamentului inadecvat al tânărului. 

Poliţia animalelor va face verificări în acest caz. Pentru că nu există însă un cadru legislativ clar pentru fapta bărbatului, acesta ar putea să rămână nepedepsit. Dincolo de răul făcut animalului, o astfel de situaţie poate degenera rapid, spun specialiştii, iar animalele pot deveni periculoase. Tocmai de aceea în majoritatea grădinilor zoologice există plăcuţe care avertizează că hrănirea animalelor este interzisă.


Comentarii Facebook