VIDEO - Un călugăr ortodox rus îi învață pe soldați cum să încarce un Kalașnikov în „stil ortodox”


După ce fostul președinte Dmitri Medvedev a spus că războiul pe care Rusia îl duce cu Ucraina este „un confilct sacru cu Satana”, soldașilor care sunt trimiși în zona de conflict li se spune că, de fapt, sunt într-o misiune sfântă.

Bineînțeles, biserica rusă nu avea cum să rămână deoparte. Astfel, un călugăr rus s-a filmat în timp ce încarcă corect din punct de vedere ortodox un Kalașnikov: „Ceea ce vedem acum este în primul rând un război spiritual. Antihristul înaintează către Rusia sacră, către Ortodoxie, afirmă călugărul în cauză. Mi-aș dori să vă învăț cum să încărcați corect muniția, pentru ca un glonț să intre în țintă, să distrugă inamicul, și nu în nimic sau în aer”, spune acesta în timp ce se filma. 

Iată ce ne învață sfinții... Când alegeți glonțul, spuneți următoarele cuvinte: Sfântă Mamă a lui Dumnezeu, salvează-ne. Sfinte Părinte Nicolae, roagă-te la Dumnezeu pentru noi. Sfântă Mamă a lui Dumnezeu, salvează-ne. Sfinte Părinte Nicolae, roagă-te la Dumnezeu pentru noi”, repetă călugărul „rugăciunea” la fiecare glonț pe care îl bagă în armă. 

Sfinte Țarule Nicolae al II-lea, roagă-te la Dumnezeu pentru noi”, își încheie călugărul rugăciunea.


Comentarii Facebook